top of page

Shoqata "Kraja" për herë të parë në "Albanian Parade 2018" me "Float"


Shoqata "Kraja" në mbledhjen e së Shtunës të dates 21 Prill, 2018 morri vendimin që këtë vit të marr pjesë në Paraden Shqipetare me shket (float) pasi qe u arrit të mblidhen fonde të mjaftushme nga bashkatëdhetarët tanë në New York. Parada Shipetare do të mbahet diten e Shtunë me 9 Qërshor 2018 duke filluar nga ora 9 e mëngjesit. Aty, Shoqata "Kraja" do të shfaqë traditën Krajane me kengë, valle dhe veshje tradicionale . Ju mirëpresim të gjithëve. Lista e donatorve që e bënë të mundur pjesmarrjen e Shoqatës "Kraja": Caf Boli Dul Perashi Arben Cura Shuqo Braca Samih Kanaqi Adnan Huti Hysejn Kraja Xhel Boli Xhevat Berjashi Agim Cana Safet Mustafa Nefail Perashi Mirsad Kovaçi Fadil Nikezi Osman Markashi Vedat Gjençiqi Ahmet Vela Egzon Doda Sal Gjenashi Qemal Demiri

4 views0 comments

Σχόλια


bottom of page