top of page

RETH SHOQATËS KRAJA

Këtu tek Shoqata Kraja, ne shohim vlerën tek të gjithë. Ne duam të jemi një katalizator për ndryshime pozitive dhe që nga fillimet tona në vitin 2000, ne jemi shtyrë nga të njëjtat ide mbi të cilat themeluam fillimisht Organizatën tonë jo-fitimprurëse: mbështetje, fuqizim dhe përparim.

 

Përballja me sfidat e sotme kërkon zgjidhës të problemeve që sjellin këndvështrime të ndryshme dhe janë të gatshëm të ndërmarrin rreziqe. Shoqata Kraja doli nga një përpjekje për të frymëzuar dhe mbështetur komunitetin dhe një dëshirë që veprimet të flasin më shumë se fjalët.

1F73F090-664D-4EBE-9BC5-3162236D9DE8.heic
1-1-of-1-3.jpeg
image.png

VIZIONI YNË

Përkushtim, transparencë, inovacion. Këto tre vlera kanë qëndruar në qendër të misionit Shoqatës Kraja që nga themelimi ynë në vitin 2000. Ne angazhohemi me gjithë zemër për punën që bëjmë me pasion dhe përkushtim, duke e ndarë atë në mënyrë transparente me komunitetin e San Francisko-s dhe duke ftuar të tjerët të marrin pjesë. Për më tepër, ne sfidojmë veten të mendojmë në mënyrë krijuese, duke aplikuar një qasje inovative për gjithçka që bëjmë. Ky mision nxit suksesin e vazhdueshëm të Shoqata Krajës.

IMG_1077.HEIC
bottom of page