top of page

EKIPI YNË

Njihuni me ekipin pas Shoqatës Kraja

Që nga themelimi ynë në vitin 1991, Shoqata Kraja është zhvilluar dhe rritur në mënyrë eksponenciale. Ne jemi shumë krenarë për ekspertizën e anëtarëve tanë dhe aftësitë e tyre për të kontribuar në suksesin tonë me përvojën dhe aftësitë e tyre unike.

Venera Gjenashaj
VENERA GJENASHAJ

Presidente

Venera Gjenashaj është mësuese me përvojë të arsimit special e specializuar në arsimin e mesëm, me një mandat dhjetëvjeçar në Departamentin e Arsimit. Në mandatin e administratës së mëparshme, ajo ka mbajtur dy role si nënkryetare e Shoqata Krajës dhe koordinatore e shkollës së Mëso Shqip. Kontributet e saj të rëndësishme për komunitetin Krajan pasqyrojnë përkushtimin e saj të palëkundur, një angazhim që ajo mezi pret ta zgjerojë në pozicionin e saj të tanishëm tani si Presidente e Shoqatës.

Hysen Kraja
HYSEN KRAJA

Zëvendës President Ekzekutiv

Hysen Kraja, një anëtar i përkushtuar me një dekadë përvojë në Shoqatën Kraja, ka mbajtur postin e nënkryetarit për dy mandate (2018-2022) dhe ka mbikëqyrur menaxhimin e rrjeteve sociale të shoqatës. Me origjinë nga Kraja, ai u zhvendos në SHBA në moshën 18 vjeçare. Z. Kraja është i njohur për angazhimin e tij në komunitet dhe përkushtimin ndaj nismave kombëtare, duke e bërë atë një aset të vlefshme për ekipin tonë. Ne presim me padurim ndikimin pozitiv që udhëheqja e tij do të sjellë në organizatën tonë në të ardhmen.

Florina Lekperi
FLORINA LEKPERI

Zëvëndës Presidente e Arsimit dhe Iniciativave Strategjike

Florina Lekperi filloi rrugëtimin e saj në industrinë e FinTech mbi 15 vjet më parë. Ajo ka mbaruar studimet dhe diplomuar në drejtimin Financë dhe trajektorja e saj e karrierës karakterizohet nga një ndjekje e pandërprerë e inovacionit dhe një angazhim për të përdorur teknologjinë për përmirësimin e shërbimeve financiare. Përtej arritjeve të saj profesionale, ajo ka një ndjenjë të thellë për komunitetin shqiptar dhe pëlqen të kontribuojë në nismat kulturore, sociale dhe mjedisore.

Zaim Hajdari
ZAIM HAJDARI

Zëvëndës President i Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Komunitetin

Zaim Hajdari e filloi karrierën e tij financiare në vitin 1994 ndërsa ishte në City University të Nju Jorkut, duke u ngjitur në Zëvendës President i lartë në J.P Morgan Chase përpara se të themelonte The Hajdari Group në vitin 2009. I njohur për menaxhimin e mbi 3 miliardë dollarëve dhe i njohur në nivel kombëtar në J.P Morgan, ai themeloi firmën e tij në Wall Street. Përtej financave, Zaimi është i përkushtuar ndaj komunitetit dhe është i emocionuar që është pjesë e Shoqatës Kraja.

Agim Cura
AGIM CURA

Zëvëndës President i Teknologjisë

Agim Cura është ekzekutiv i llogarisë me mbi 10 vjet përvojë në shitjen e softuerëve të ndërmarrjeve në Fortune 500. Lindur dhe rritur në Australi ai përfundoi studimet Bachelor në Teknologjinë e Informacionit nga Universiteti i Wollongong. Z.Cura kombinon përvojën e tij në IT dhe pasionin e tij për Krajën dhe kërkon të transformojë në mënyrë dixhitale gjurmën dixhitale të Shoqatës Krajës.

Anesa Nuti
ANESA NUTI

Sekretare dhe Asistente e Zëvendsës Presidentit të Financave dhe Kontabilitetit

Anesa Nuti është një bashkëvendase nga Staten Island me rrënjë në Shkodër, Shqipëri dhe Arbnesh, Krajë. Me mbi pesë vjet përvojë në fushën e mjekësisë, ajo aktualisht po ndjek ëndrrën e saj për t'u bërë Asistente Mjeku, e specializuar në Neurokirurgji. Krahas studimeve, ajo është përfshirë në mënyrë aktive në mbështetjen e Shoqatës Kraja, një kauzë që fle ne zemrën e saj. Ajo gjen gëzim duke ndihmuar të tjerët dhe është e përkushtuar për të bërë një ndikim pozitiv në botë.

Sami Kanaqi
SAMI KANAQI

President Nderi

Musa Lukolic
MUSA LUKOLIC

Zëvëndës President Nderi

Sami Kanaqi dhe Musa Lukoliq mbajnë me krenari titujt e dalluar të Presidentit dhe Zëvendës Presidentit të Nderit në Shoqatën Kraja. Përpjekjet e tyre të jashtëzakonshme gjatë dy viteve të fundit kanë sjell përfititime të shumëta për komunitetin Shqiptar. Në rolet e tyre këshilluese, ata do të ofrojnë udhëzime të çmueshme për bordin ekzekutiv dhe do të ofrojnë ekspertizën e tyre në menaxhimin e çështjeve të përditshme të shoqatës.

bottom of page