top of page

Libri “ Xhamia e Qyrjanit-institucioni i parë Islam në trevën e Krajës” është një libër i cili bënë fjalē për historikun e xhamisë-institucionit të parë Islam në këtë trevë e cila daton që nga viti 1602, si xhami-institucion e cila është aktive ende sot e kësaj dite që nga koha e ndërtimit të saj. temat e shqyrtuara në brendësin e librit janë të shoqëruara edhe me fotografi dhe disa dokumente të gjetura në arkiven e xhamisë në gjuhë osmane. 

 

The book "Xhamia e Qyrjanit-Institucioni i parë Islam në trevën e Krajës" is a book that talks about the history of the mosque - the first Islamic institution in this region, which dates back to 1602, as an active mosque-institution.  still to this day since the time of its construction.  the topics examined in the interior of the book are also accompanied by photographs and some documents found in the archives of the mosque in Ottoman language. 

Xhamia e Qyrjanit-Institucioni I Parë Islam Në Trevën E Krajës

$20.00Price
    bottom of page