top of page

Merrni akses në të njëjtat përfitime ekskluzive (si Anëtarësimi Vjetor) dhe mbështesni një kauzë të madhe, por këtë vit me opsionin e pagesës mujore ! Për 20 dollarë/muaj, ju mund të bashkoheni me komunitetin tonë të individëve me të njëjtin mendim, të cilët janë të pasionuar për të bërë një ndryshim në komunitet dhe në vendin tonë të lindjes.

 

Si anëtar, do të keni mundësinë të merrni pjesë në ngjarje të veçanta, të merrni përditësime mbi projektet tona dhe të jeni pjesë e misionit tonë për të krijuar ndryshime pozitive në komunitetin tonë. Mbështetja juaj nëpërmjet anëtarësimit vjetor do të kontribuojë drejtpërdrejt në përpjekjet e organizatës sonë jofitimprurëse për të bërë një ndikim domethënës në jetën e atyre në nevojë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni një pjesë integrale e komunitetit tonë të përkushtuar për të ndihmuar të tjerët.

Anëtarësimi Mujor

$20.00Price
Price Options
Pay by the Month
$20.00every month until canceled
    bottom of page