top of page

Bëni një ndikim të qëndrueshëm në komunitetet në nevojë me programin tonë Mujor të Donacioneve Humanitare. Kur regjistroheni për të dhuruar çdo muaj, ju po kontribuoni në projektet e bazuara në Kraje që ofrojnë mbështetje thelbësore për ata që kanë më shumë nevojë. Pavarësisht nëse ofron qasje në ujë të pastër, arsim, kujdes shëndetësor ose ndihmë për fatkeqësitë, mbështetja juaj e vazhdueshme na ndihmon të sigurojmë që askush të mos mbetet pas.

 

Duke u bërë një donator mujor, ju po i bashkoheni një komuniteti individësh të dhembshur që janë të përkushtuar për të bërë një ndryshim të vërtetë në botë. Kontributet tuaja të vazhdueshme na lejojnë të vazhdojmë të mbështesim dhe fuqizojmë komunitetet në qytetin tuaj të lindjes dhe në mbarë globin. Bashkohuni me ne sot në krijimin e ndryshimeve pozitive që zgjasin.

Donacion Mujor Humanitar

$100.00Price
Price Options
One-time purchase
$100.00
Platinum Donor
$100.00every month until canceled
Gold Donor
$60.00every month until canceled
Silver Donor
$40.00every month until canceled
Bronze Donor
$20.00every month until canceled
    bottom of page