top of page

Shoqata "Kraja" - Reagim


Shoqata Kraja shpreh shqetsim të thellë lidhur më aktivitetet ilegale të kishës serbe ne malin e Rumisë.

Ftojmë organet kompetente të komunes se Tivarit dhe qeverisë malazeze që të nderhyjnë menjeher për parandalimin e ndertimeve ilegale me pretekst uzurpues mbi malin e Rumisë.

Njekohsisht ftojmë subjektet politike shqiptare në Mal të Zi që të intervenojnë në organet shterore malazeze që kto punime të ndalen menjeherë.

U bejmë thirrje qytetarve shqiptar që të jenë të bashkuar dhe të ngrehin zerin kunder këti akti shemtues dhe njëkohsisht të ruajn qetsinë dhe to mos bien pre e provokimeve të ndryshme.

Shoqata "Kraja"

2 views0 comments

Comments


bottom of page