top of page

Shoqata "Kraja" mban zgjedhjet e reja, votohet Kryetari i ri


    Te Shtunën me 21 Prill 2018, Shoqata "Kraja" mbajti zgjedhjet e reja te kryesisë, ku me shumicën e votave u zgjodh kryetar Dul Perashi. Në mbledhje gjithsej morren pjese 33 vetë dhe u votua si vijon: Dul Perashi...28 vota Mirsad Kovaçi...3 vota Safet Doçi ...2 vota Gjatë Mbledhjes u zgjodhen edhe 4 këshilltarë të rinj, Hysejn Kraja, Nefail Perashi, Safet Mustafa dhe Adnan Huti.  Lista e plotë e këshillit dhe kryesisë do të shpallet pas mbledhjes së rradhes të këshillit të Shoqatës "Kraja" Me respekt, Kryesia e Shoqatës "Kraja"

8 views0 comments

Comments


bottom of page