top of page

Parada Shqiptare New York 2019


Me 8 Qershor 2019 Shoqata Kraja ishte pjesë e organizatave Shqiptaro - Amerikane që organizuan Paraden Shqiptare në New York City nën patronazhin e Albanian Roots- Rrënjet Shqiptare. Kjo paradë ju dedikua Çamërisë dhe popullit çam në 75 vjetorin e masakrave greke kundër popullsisë autoktone shqiptare në Çamëri.

Kësaj here marshimin tonë e bën edhe më të shkelqyeshëm pjesmarrja e valltarve te vegjël te programit artitsitk të shoqatës sonë. Entuziazmi dhe krenaria e tyre i jep gjallëri por edhe shpresë ruajtjes se identitetit tonë kombëtar brez pas brezi.

Shoqata Kraja falenderonë te gjith pjemarrsit qe morrën pjesë ne paraden shqiptare dhe nderuan Krajën dhe krajanet kudo që janë.

Poashtu falenderojmë edhe sponsorin Hajdari Finacial Group që na ndihmoj të kemi një paraqitje dinjitoze të Shoqatës Kraja.

Me Rrespekt,

Shoqata Kraja


2 views0 comments

Comentarios


bottom of page