top of page

Fitër BajramitShoqata Kraja uron të gjithë besimtarët e fesë Islame me rastin e festës së Fitër Bajramit. Urojmë që këto ditë të shënuara të sjellin gëzim, paqe dhe begati për secilin prej jush. Le të bashkohemi për të festuar në frymën e dashurisë, sakrificës dhe bashkimit gjatë këtyre diteve festive.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page