top of page

Aksion humanitar "Shporta e Ramazanit"

Në mbledhjen e fundit të këshillit të Shoqatës "Kraja" u vendosë që në muajin e bekuar të Ramazanit të bëhet shpërndarja e paketave me produkte ushqimore familjeve me vështirsi ekonomike në Krajë. Shpërdarja u bë me 8 dhe 9 Qershorë nga stafi i Shoqatës "Kraja" -Dega Krajë. Vlera e çdo pakete ishte 64 Euro dhe përmbante kto produkte:

MIELL 25KG

ORIZ 10KG

SHEQER 10KG

MAKARONA 10 PAKETA NGA 500GR

VOJ 10 LITRA

GROSHË 10KG

KAFE 500GR

SAPUJ 6 COPË

DETERGENT 3KG

Në relacionin Skje – Ljare gjithsejt u shpëndanë 48 paketa me produkte ushqimore më vlerë 3072 Euro.

Këshilli i Shoqatës “Kraja” shfrytzon rastin të falemenderoj të gjithë antarët dhe donatorët, përkrahja e juaj e vazhdueshme e bën një aksion të tillë të mundshëm, zoti ju dhashtë të mira.
0 views0 comments

Comments


bottom of page