top of page

Vendoset tabela turistike në Brajshë, pjesë e planprogramit për zhvillimin e turizmit në Krajë


Para pak ditësh u bë vendosja e një tabele informuese/ turistike për zonën e Krajës me fotografi që promovojnë bukurinë, traditën dhe historinë e trevës tonë. Tabela ka për qëllim që të shtyj turistat të vizitojnë Krajën, të njihen me bukuritë e saja, me historinë dhe monumentet historike, gjë që besojmë se asnjë turist nuk do të zhgënjehet. Vëndosja e tabelave turistike është pjesë nga planprogrami i Shoqatës Kraja në bashkpunim me degën në Krajë dhe grupin rinor pë zhvillimin e turizmit në Krajë. Tablela në Brajshë është e para në rradhën e disa tabelave të planifikuara për instolim, së shpejti do të bëhet vëndosja e tabelave në Shtegvashë, Ostros dhe Muriq. Vendosja e tabelës u realizua në bashkpunim me Komunënën e Ulqinit, Kryetarin e Komunës z. Nazif Cungu dhe persona të tjerë kranjanë që jetojnë në Ulqin, të cilët shprehim rastin ti falenderojmë publikisht për mbështetjen që na kanë dhënë.3 views0 comments

Comentários


bottom of page