top of page

Shoqata Kraja vazhdon me programin humanitarë

Shoqata Kraja vazhdon me programin humanitarë, fillon ndertimi i banjos për Ramazan Mujan nga fshati Ftjan Para disa ditësh filluan punimet në fshatin Ftjan, ku do të bëhet ndërtimi i një banjo të re me të gjitha paisjet moderne dhe i gjithë financimi bëhet nga Shoqata Kraja- New York. Vlen të theksohet se në fillim të këtij viti, diaspora në New York nga Ftjani financuan ndërtimin e shtëpisë së re për Ramazanin pasi që shtëpija e tijë u dëmtua rëndë nga bora.0 views0 comments

Comments


bottom of page