top of page

Shoqata Kraja ndanë ndihma finaciare gjatë muajit të Ramazanit

Shoqata Kraja ndanë ndihma finaciare gjatë muajit të Ramazanit

Shoqata Kraja gjatë muajit të Ramazanit shperndau $5000.00 në formë monetare 50 familjeve në Krajë.

Ky vendim u morr në mbledhjen e atnarsisë së gjër me 11 Prillë 2021.

Duke parë së shoqata te ndryshme humanitare shpërndajnë ndhima ushqimore e pamë të nevojshme që ndihma jonë të jetë monitare dhe përfituesit ti perdorin për nevoja të ndryshme.

Falenderojmë të gjith ata që përkrahin Shoqatën Kraja dhe aktivitetet e saja bamirse dhe kombëtare.

Falenderim të veçantë degës së Shoqatës në Krajë dhe stafit të mrekulleshëm që në mynyrë vullnetare bëri shperndarjen e ndihmave.

Zoti ju shpërbleftë me të mirat e Tij

Me Rrespekt

Shoqata Kraja, NY

3 views0 comments

Comentarios


bottom of page