top of page

Shoqata Kraja ndanë $14,000.00 për studentët nga Kraja


SHOQATA KRAJA NDANË $14,000.00 PËR STUDENTËT NGA KRAJA


Shoqata Kraja me seli në New York ka shperndar ndihma financiare për studentet nga Kraja për vitin akademik 2020/2021.

Këtë vit kanë apliku 14 student dhe të gjithë kanë përfitu të njëjtën shumë nga $1000

Konkurisi ishte i hapur nga 17 Shkurti deri me 31 Mars 2021 dhe të drejt aplikimi kishin të gjith studentët nga Kraja.

Të gjith studentet qe aplikuan dhe përfituan ndihmë u urojmë vitë të mbarë dhe suksese të pa fundë në rrugëtimin e tyre akademik kurse si gjithmonë falenderojmë komunitetin tonë për perkrahjen e vazhdueshme.


Shoqata Kraja, NY

2 views0 comments

Commentaires


bottom of page