top of page

Shoqata Kraja mban zgjedhjet e reja, Mirsad Kovaçi zgjidhet kryetar

Shoqata Kraja mban zgjedhjet e reja, Mirsad Kovaçi zgjidhet kryetar Sot me 19 Janar 2020 Shoqata Kraja mban mbledhjen e përgjishme vjetore ku kryesia me plotë trasparencë dha raporting e vitit të kaluar 2019. Mbledhjen e hapi Dul Perashi (ish kryetari i Shoqatës Kraja) duke falenderuar të pranishmit në pjesmarrjen dhe kontributin e tyre. Për aktivitetet e vitit të kaluar foli nën kryetari Hysejn Kraja kurse mbi buxhetin foli arkatari Hamid Alaj. Pas rasportit të vitit të kaluar u mbajt zgjedhjet e reja për kryetar të Shoqatës Kraja ku kryesia propozoj Zaim Hadarin për kryetar meqense ish-kryetari nuk kandidoj në zgjedhje. Mirsad Kovaçi u propozua nga Nefail Perashi. Pas numërimit të votave krytar me 31 vota u zgjodh Mirsad Kovaçi kurse Zaim Hajdari fitoj 23 vota.

Shoqata Kraja i uron kryetarit të ri punë të mbarë dhe suksese në detyren e re.

4 views0 comments

Kommentare


bottom of page