top of page

Së shpejti vjen webfaqa e re www.visitkraja.com

Së shpejti vjen webfaqa e re www.visitkraja.com


VISITKRAJA.COM është faqe e re e internetit e dedikuar promovimit të turizmit në Krajë.  Kjo është product I disa intelektualve të rinjë nga Kraja në bashkpunim të drejt për drejt me Shoqatën Kraja-dega Krajë si dhe përkrahjen e plotë morale dhe financiare nga Shoqata Kraja, New York.

Webfaja www.visitkraja.com është në fazen përfundimtare dhe do të hapet mbrenda disa ditëve. Ftojm të gjithë ta vizitojnë këtë faqe të re të internetit që është bërë plotsisht nga puna vullnetare të intelektualve të rinjë nga Kraja për të vetmin qëllim, që është ringjallja ekonomike e Krajës.

Shoqata Kraja bëri përkrahjen e plotë të kësaj iniciative me shumë vlerë për Krajën dhe premton që do të vazhdoj të përkrah çdo iniciative që është për përfitim të komunitetit të gjërë Krajan.


3 views0 comments

Commentaires


bottom of page