top of page

Perfundoj me sukses Liga e Krajes e luajtur në vendlindje për nder të emrit të Fadil Durakut

Perfundoj me Sukses Liga e Krajes e luajtur në vendlindje për nder të emrit të Fadil Durakut i cili ndërroi jetë në New York dhe u varros në Krajë. 

Emocionet janë të mëdhaja kurë emrat e njerzve të mëdhej ngriten aty ku edhe e meritojnë.

Fadili jeten e tijë ja kushtoi sportit dhe vendit të vet poashtu shprehet organizatori Mirsad Gerdoçi.

Jemi të lumtur që liga e Krajes perfundoi me sukses dhe ekipit të Arbneshit ja urojmë fitoren e merituar i cili ne finalen e madhe ekipi i Arbneshit mposhti Ostrosin me rezulltatin 3:2

Gjithmonë ndihemi krenarë kurë emri i Krajes permendet per të mirë dhe kurë jemi të bashkuar,njëjtë edhe si ateher kurë Kraja fituam vendin e parë për të paren herë në turneun nderkombëtarë në Ulqini Open '20.

Krenar me të gjithë ju që Krajen e gjallëroni,e duani me vepra të mira dhe të bashkuar njëjtë sikur e donte edhe Fadil Duraku.

Shoresojmë së edhe në të ardhmen do të kemi organizime të tilla në sport dhe jo vetëm për të nderuar personalitete të shquara të Krajës nga të gjitha fushat.

14 views0 comments

Comments


bottom of page