top of page

Përfundon aksioni "Apel për ndihmë" për Ilmi Canin

LAJMËRIM RRETH PËRFUNDIMIT TË AKSIONIT "APEL PËR NDIHMË" TË

      FAMILJES SË LAN TAHIR CANI PËR DJALIN E TYRE ILMIN PËR TRAJTIM SHËNDETËSOR


Lajmërojmë të gjithë opinioni e gjërë, miq, dashamirës dhe të gjithë mbështetësit e këtij aksioni "APEL PËR NDIHMË", për djaloshin Ilmi Lan Cani nga fshati Runj i trevës së Krajës, për grumbullimin e ndihmave për trajtim mjekësor, se ky aksion mbyll fushatës e vet për grumbullimin e këtyre ndihmave në të holla. Po ashtu, ju lajmërojmë se mbyllja e këtij aksioni vjen edhe nga organet kompetente të cilët e kanë marrë përsipër grumbullimin e kësaj ndihme në të holla, duke pasë kontakte të vahzdueshme me antarët e familjes në fjalë si dhe në saje të arritjeve të përmirsimit  të shëndetit të djaloshit Ilmi, ku janë kryer me sukses terapitë e nevojshme dhe është arritë përmirësim i dukshën i shëntetit të tij. Në përpjekje për të ndihmuar këtë familje në nevojë, shfrytëzojmë rastin të falenderojmë  përzemërsisht të gjithë ata që shtrinë dorën e ndihmës, bashkëatdhetarët, bashkëvendasit dhe gjithë të tjerët që ndihmuan në këtë aksion,  për t'i dalë në ndihmë kësaj familje, e sidomos në rastin e veçantë-për trajtim mjekësor. Me këtë rast duam t'i falenderojmë, përgëzojmë  dhe shprehur respekt të veçantë për të gjithë ata individ që mundësuan dhe morën përsipër grumbullimin e këtyre ndihmave të cilat ndihma u realizuan në përputhshmëri me nevojat e kërkuara, duke shprehur vullnet të mirë, sepse për të mbledhur ndihma nuk është edhe aq e lehtë, bile shumë e ndieshme, sepse nuk shtrihet dora e nevojës për vete por për ata që kanë nevojë, por falë zemërgjërësi, zemër dhimbjes dhe bujarisë që populli jonë (shqiptar) mbizotëron,  kudo që troket për ndihmë nuk kthehesh pa "gjë" por diçka "të japin"sepse e dinë se është nevoja kur kërkohet ndihma. Në vazhdim të kësaj shkrese dhe të këtij falenderimi përmbyllës për aksionin "APEL PËR NDIHMË", do të njiheni më gjërësisht rreth listës së atyre që shtrinë dorën e ndihmës për grumbullimin e të hollave për familjen në fjalë ku më gjërësisht do të njiheni në faqen e Shoqatës “Kraja” (në adresën www.kraja.us). Të gjithë ata që dhanë ndihmën e tyre në këtë aksion humanitar Inshallah Zoti ua shpërblen me të mirat e Tij dhe Zoti u bekoftë juve dhe familjet tuaja. Nuk na mbetet tjetër vetëm ta përmbyllim këtë falenderim me një mesazh për të gjithë ata që shtrinë dorën e ndihmës, siç vijon: "I lumi ai që shtrinë dorën e ndihmës dhe të ndihmojë ata që kanë nevojë". Shprehim falenderimet dhe respektin më të veçantë për gjithë juve.         LISTA E PËRGJITHSHME E DONATORËVE (Për ndihmë Ilmi Lan Cani) 1.-Dul Perashi $200 2.-Isuf Cura $200 3.-Xhevdet Cura $200 4.-Arben Cura $200 5.-Anonim $100 6.-Flamur Anamali $100 7.-Sylejman Biba $100 8.-Mersim Mustafa $150 9.-Isuf Gjina $50 10.-Riza Taip Boli $100 11.-Xhelal Lekperi $100 12.-Anonim $50 13.-Agim Cani $200 14.-Lulzim Cani $200 15.-Hamid Kalica $300 16.-Minire Cura $50 17.-Caf Boli $200 18.-Mirsad Kovaçi $100 19.-Skender Lika $100 20.-Skender Subashi $100 21.-Shaban Subashi $500 22.-Nail Bogdani $100 23.-Skender Deda (Ana Malit) $100 24.-Zaim Markashi $200 25.-Hamid Alaj $300 26.-Enver Mujaj $300 27.-Beqir Mujaj $100 28.-Bajram Lihari $200 29.-Fatime Pereziq $100 30.-Dushe Hoxha $100 31.-Isejn Haxhimurati $100 32.-Baki Gjeçbritaj $100 33.-Qazim Perashi $100 34.-Smajl Gjeçbritaj $200 35.-Ismet Hoxha $100 36.-Agim Hoxha $100 37.-Musa Hoxha $100 38.-Dul Avdalli (Ana Malit) $100 39.-Hejdi Mehmeti (Ana Malit) $100 40.-Isa Vukaj $100 41.-Ali S. Paleviq $100 42.-Meti Veloviq $100 43.-Mirsim Veloviq $100 44.-Shuqo Braca $100 45.-Andjelo Rudelic (Kroacia) $40 46.-Alex Borniak (Ukraine) $20 47.-Enver Salihaj $60 48.-Dzemal Paleviq $100 49.-Nedzad C. Veloviq $100 50.-Rifat Lukoliq $100 51.-Mirsad M. Paleviq $100 52.-Jasmin Veloviq $100 53.-Ahmet Ramusheviq $50 54.-Hadzi Ramusheviq $50 55.-Halil Ramusheviq $50 56.-Zijo Veloviq $50 57.-Arben Temaj $60 58.-Hajradin Subashi $100 59.-Ali S. Hodziq $100 60.-Redzep Veloviq $100 61.-Fatmir Selmanoviq $100 62.-Dzevat Veloviq $100 63.-Elvir Hodziq $60 64.-Muhamet Paleviq $100 65.-Vahid Selmani $100 66.-Safet Demiri (Kravar) $100 67.-Fadil Radonçiq (Guci) $100 68.-Rexhep Popi $100 69.-Avdyl Perashi $150 70.-Nefail Perashi $300 71.-Xhelal Bajraktari $300 72.-Anonim $500 73.-Qerem Perashi $100 74.-Qamil Ceka $100 75.-Xhemal Ceka $100 76.-Mirsad Ceka $100 77.-Zaim Pali (Muriq) $100 78.-Naim Haxhimurati $100 79.-Smajl Ramusha $100 80.-Anonim $100 81.-Anonim $120 82.-Anonim $100 83.-Anonim $20 84.-Mirsad Demiri (Blacë) $200 85.-Zaim Perashi $150 86.-Agim Gjençiqi $500 87.-Egzon Doda $100 88.-Ismet Popi $300 89.-Liridon Milla $50 90.-Kujtim Duraku $100 91.-Sead Subashi $100 92.-Fatmir Sukaliqi $60 93.-Kujtim Gjenashi $300 94.-Agron Gjenashi $100 95.-Senad Skender Kanaqi $100 96.-Nexhat Çeja $100 97.-Osman Vukaj $100 98.-Urim Bardhi $100 99.-Sadik Lika $100 100.-Senad Demiri $50 101.-Muhamet Bajraktari $100 102.-Besmir Perashi $100 103.-Vaid Kaca $100 104.-Afrim Popi $100 105.-Lulzim Popi $200 106.-Lan Gjenashi $100 107.-Agim Dodiq $200 108.-Fadil Lika $200 109.-Safet Vukaj $200 110.-Nefail Gjeçbritaj $100 111.-Hajredin Gerdoçi $100 112.-Hajredin Demiri $100 113.-Jenuz Perashi $200 114.-Hajredin Demiri (Blacë) $100 115.-Hysen H. Cukaj $50 116.-Rasim Ramusheviq $50 117.-Sal Bajraktari $200 118.-Agim Bajraktari $200 119.-Qazim Bajraktari $100 120.-Nezir Bajraktari $50 121.-Besim Marku $300 122.Sylejman/Isejn Marku $400 123.-Hamid Marku $100 124.-Esad/Drita Pali (Ana Malit) $200 125.-Agron/Senada Ceka $300 126.-Enver Bajraktari $100 127.-Zamir Lihari $100 128.-Ahmet Vela $100 129.-Murat Vela $50 130.-Sal Gjina $100 131.-Lindita Markashi $100 132.-Xhemal (Mehmet) Vela $50 133.-Adem Xhaferoviq $100 134.-Sulejman Vela $200 135.-Muhamet Lubani $100 136.-Smajl (Oso) Vela $50 137.-Mirsad Kollari $50 138.-Hasan Duraku $100 139.-Brahim Duraku $100 140.-Ramazan Duraku $100 141.-Vehbi Kovaçeviq (Goran) $100 142.-Zijadin Mehja $50 143.-Haxhi Alibashiq $50 144.-Beqir Hoxha $50 145.-Sebiha/Shaban Vela $150 146.-Ali (Smajl) Hoxha $1000 147.-Selatin Vela $200 148.-Sait Cani $500 149.-Rifat Cani $150 150.-Xhevat Cani $150 151.-Fadil Sadik Hoxha $100 152.-Sait Bajraktari $200 153.-Qazim Mustafa $50 154.-Safet Boli $100 155.-Samir Mehja $50 156.-Bajram Mehja $200 157.-Nijazi Marku $200 158.-Rexhep Lika $100 159.-Xhevdet Kaca $100 160.-Selatin Boci  $500 161.-Xhafer Gerdoçi $100 162.-Ramazan Kanaqi $200 163.-Nefail Doda $200 164.-Safet Vela $100 165.-Anonim $60 166.-Arben Ceka $250 167.-Qerem Subrahimi $200 168.-Anonim (Krythë) $100 169.-Zaim Cura $100 170.-Enver Boli $100 171.-Riza Boli $100 172.-Selatin Kraja $200 173.-Hasan Ramusha (Çikago) $200 174.-Smail Perashi $100 175.-Ramo Ramusheviq $100 176.-Edin S. Muratoviq $100 177.-Dino Selmani $100 178.-Muja Muriqi $100 179.-Naim Vela $100 180.-Qazim Selmanoviq $150 181.-Ibrahim Selamnoviq $300 182.-Amir Aruçi $100 183.Brahim Cukaj $100 184.-Reshit Gjina $250 185.-Hajredin Gjina $200 186.-Enver Gjina $150 187.-Selatin (Islam) Paleviq $50 188.-Sal Gjenashi $100 189.-Islam Gjenashi $100 190.-Fadil Gjenashi $100 191.-Muharrem Boli $350 192.-Musa Zenel Hoxha $100 193.-Flamur Mustafa $100 194.-Smajl Lika $300 195.-Hajrullah Lika $200 196.-Xhevdet Draga $150 197.-Shyqyri Lubaniviq $100 198.-Musa Cukoviq $100 199.-Xhemal Lubanoviq $100 200.-Qamil Demiri $100 201.-Brahim Demiri $100 202.-Rifat Demiri $100 203.-Bajram Tagani $100 204.-Ramazan Demiri $100 205.-Kujtim Demiri $100 206.-Bahri Demiri $100 207.-Xhevat Demiri $200 208.-Ismet Demiri $100 209.-Senad Peroviq $100 210.-Nezir Ardolli $100 211.-Nazim Hoxha $200 212.-Xhemal Demiri $100 213.- Beqir Demiri $200 214.- Samir Demiri $200 215.- Milazim Duraku $100 216.-Enver Ramusha $100 217.-Sylejman Ramusha $100 218.-Samih Kanaqi $200 219.-Hasan Demiri $100 220.-Ali Kollar $100 221.-Skender Pera $100 222.-Fatmir Pera $100 223.-Haki Kanaqi $200 224.-Sylejman Kovaçi $100 225.-Fatmir Demiri (Krevar) $100 226.- Hamz M. Hoxha $100 227.- Shaban M. Hoxha $100

7 views0 comments

Comments


bottom of page