top of page

Përfundoj me sukse turniri i Voljebollit i organizuar nga Shoqata Kraja në Staten Island, NY

Ishin 7 ekipe pjesmarrese te ndarëne dy grupe:

Grupi A

1-Ostrosi

2-Veliqi

3-Arbneshi

4-Berjashejt

Grupi B

1-Skjeja

2-Ana e Malit

3-Hoxha Girls

Në fazën eleminuese kaluan 4 ekipe

Ana Malit - Ostrosi 0:2

Skjeja - Arbneshi 0:2

Në finale u takuna Arbneshi dhe Ostrosi dhe Arbneshi triumfoj me rezultatin 2:1


Falenderojmë të gjitha ekipet pjesmarrëse por edhe donator të shumtë që ju përigjën thirrjes sonë për nje projekt bamirsie ne Kraje.

Në total janë mbledh $6780.00


15 views0 comments

Comments


bottom of page