top of page

Përditësim Nga Iniciativat Tona HumanitareKomuniteti ynë ka treguar vazhdimisht bujari të pamasë dhe mbështetje të palëkundur për iniciativat tona humanitare. Nëpërmjet ngjarjeve të ndryshme për mbledhjen e fondeve dhe përpjekjeve vullnetare, Shoqata Kraja ka qenë platformë me një ndikim të rëndësishëm tek njerzit në nevojë. Numri i lartë i donacioneve dhe gatishmëria për të dhënë një dorë ndihme ilustron vërtet bujarinë dhe unitetin brenda komunitetit tonë.


I tillë ishte edhe iniciativa e fundit që morëm për të ndihmuar një djaloshë të ri nga Gjakova të kapërcejë pengesat financiare prej $10,385.00 dollarëve për të bërë një operacion urgjent për trajtimin e skoliozës në një spital të specializuar në Turqi.


U mblodhëm të gjith brenda Shoqatave Kraja, Muriqi, Besi dhe Gjakova por edhe kontribute individuale nga shoqëria e Muriqit, Besit por edhe nga komuniteti i biznesit si Hajdari Group dhe Arberia Restaurant që e bën ketë veper të mundur.


Ju falenderojmë pa masë, kurse Adilit të vogël sherim të shpejt dhe kthim sa më të shpejt në gjirin familjarë.

60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page