top of page

Kryesia e Shoqatës Kraja në New York takohet me Genci Nimanbegun dhe Faik Niken

Kryesia e Shoqatës Kraja ne një takim vllazror dhe të perzemerët priti nënkryetarin e parlamantit të Malit të Zi zotri Genci Naminbegun dhe kryetarin e kshillit Kombtar Shqiptar ne Mal të Zi zotri Faik Nika.

Mysafirët i njoftuam për aktivitetet e shoqatës tonë por edhe sfidat më të cilat ballafaqohet komuniteti ynë ne mergim dhe vendlindje.

Zoti Naminbegu u zotua se do shfrytzoj postin e ti si deputet dhe nenkryetar i parlamentit qe advensojë problemet dhe sfidat të cilat ballafaqohen  banoret e Krajës.

Nga zoti Nika kerkuam qe pjesë e kshillit kombëtar të jetë edhe një perfaqsues nga Kraja në menyre që edhe kjo zonë të jetë e perfaqsuar në këtë instuticion. Zotri Nika e pranoj me knaqsi kerkesen dhe premtoj se në zgjedhjet e ardhshme do të ketë edhe një antarë nga Kraja brenda kshillit kombtarë.

1 view0 comments

Comments


bottom of page