top of page

Gëzuar Fitër Bajramin!Në prag të festës së Fitër Bajramit Shoqata Kraja ndau pako me ëmbëlsira për të gjith fëmijet e Krajës.


Duam të falenderojmë të gjith donatorët që me bujarinë e tyrë gëzojnë dhe sjellin buzëqeshje për fëmijët tanë.


Falenderim edhe degës së Shoqatës Kraja në vendlindje dhe stafi i shkollës Gjergj Kasteioti Skenderbeu që mundësoj shperndarjen e këtyre pakove.


Gëzuar Fitër Bajramin!
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page