top of page

Donacionet E Darkës Së Iftarit 2024


Picture of Iftar Dinner

Falë donatorëve dhe mbështetësve tanë, edhe simjet kemi ndihmuar 23 familje në nevojë në Krajë permes iniciativës sonë të re “Zarfi i Ramazanit” duke ofruar një donacion total prej $11,500.00 dollarë, ku secila familje ka përfitu $500.00 dollarë në para të gatshme. Jemi shumë mirënjohës të gjithë atyre që besojnë në misionin tonë dhe janë pjesë e nismave tona. Ky është një tjetër testament i Shoqatës Kraja dhe komunitetit tonë për të vazhduar traditën tonë për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Duam të falënderojmë ekipin tonë të mrekullueshëm të degës së Krajës që kanë ndihmuar në shpërndarjen e mdihmave.


Ju uroj të gjithëve muajin e bekuar të Ramazanit!

168 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page