top of page

Bëhet konstituimi i Kryesisë dhe Këshillit të Shoqatës Kraja

Staten Island, NY

Në ambijentet e restaurantit Ninos në Staten Island u mbajt mbledhja konstituive e Shoqatës Kraja me çrast u zgjodh kryesia e re si dhe kshilli i cili do ta drejtojë Shoqatën Kraja në dy vitet e ardhëshme.

Mbledhjen e hapi Kryetari i sapozgjedhur zotri Sami Kanaqi i cili falenderoj të gjith pjesmarrësit për pjesmarrjen dhe gadishmerinë e tyre për të kontribuar në aktivitetet e Shoqatës Kraja

Në mandatin dy vjeçarë struktura e re e Shoqatës Kraja është siç vijon

Kryetar

Sami Kanaqi

Nënkryetar

Venera Gjenashaj

Musa Luka

Sekretar

Armend Gjeçbritaj

Drita Popopviq

Agim Gjenashi

Arkatar

Urim Draga

Program Vallzimin për fëmijë do ta udhëheqin Venera Gjenashaj dhe Teuta Draga.

Aktivitetet Sportive janë nën drejtimin e Bekim Berjashit

Pikniku vjetor do të jetë nën drejtimin e Safet Doçit

Lulzim Popi do të jetë organizator i mbrëjeve muzikore për grumbullim fondeve për nevojat e Shoqatës.

Koordiantore për bashkëpunim me shoqatat shiqptaro amerkane Dafina Demiri

Koordinatore për bashkpunim në mes të Shoqatës Kraja dhe shoqatave nderkombëtare me seli në Shqipëri zonja Xhuljeta Perashi.

Shoqata Kraja falemderon te gjith aktivistët e ri të cilët ju bashkuan grupit tonë.

Një falemderim i veçantë edhe për të gjith ata aktivistë gjat dy viteve te fundit por edhe më gjat, per punën dhe kontributin qe kanë dhënë për Shoqatën Kraja ndër vite.

46 views0 comments

Comments


bottom of page